Designbase.dk produktion Vi hjælper med at få produceret det rigtige indhold – artikler, nyheder og interviews

Vi hjælper med at udvikle ideen, stiller de rigtige spørgsmål og producerer indholdet til den artikel eller podcast, virksomheden gerne vil have ud. Indhold, som virksomheden ejer og kan bruge i andre relevante sammenhænge.

Indholdstyper der virker

Native advertising eller content marketing er  effektive redskaber når det gælder om at skabe værdi hos nye og eksisterende kunder. Vi har udviklet nogle gængse formater som vækker modtagerens interesse.

Interviews og Q&A’s

En Q&A er en artikel, som er udarbejdet i spørgsmål/svar-format. Journalisten stiller spørgsmålene, og virksomhedens talsperson svarer - pr. mail eller telefon. Format er velegnet, hvis virksomheden ønsker at profilere sig med en holdning til en konkret sag eller et aktuelt emne, eller gerne vil formidle sine planer og ideer. Spørgsmål/svar-formen er meget læsevenlig og giver læseren et hurtigt overblik.
Op til 3.500 anslag inklusiv overskift, manchet (teaser) og brødtekst. I leverer billeder og evt. logo. Forud for udgivelse vil der blive fremsendt korrektur til godkendelse.

 

Vi publicerer indholdet for dig på virksomhedens profil. Det havner direkte på forsiden og kommer med i nyhedsbrevet. Vi anbefaler at du deler den via virksomhedens LinkedIn-profil, så du får endnu mere synlighed for pengene. 

Portrætter

En portrætartikel er en omtale af en person. Anledningen kan fx være jubilæum, virksomhedsopkøb, nyansættelse eller andre begivenheder. Et portræt er bygget op omkring et interview, der typisk kommer rundt om pågældendes karriere krydret med personlige karakteristika, holdninger og tanker. Portrættet er godt til at få sat et levende ansigt på virksomhedens arbejde med bæredygtighed, som læseren kan identificere sig med.
Op til 3.500 anslag inklusiv overskift, manchet (teaser) og brødtekst. I leverer billeder og evt. logo. Forud for udgivelse vil der blive fremsendt korrektur til godkendelse.

Vi hjælper gerne. Giv os et kald på 5350 6060, så kan vi tale om omfanget af jeres behov og så kan vi give en god pris.

 

Whitney leaning against a railing on a downtown street

Giv indholdet et boost

Hvis du er partner, har du mulighed for at booste dit indhold og på den måde skabe den ultimative markedsrelevans.

Ved køb af fremhævet indhold fremhæves indholdet i syv dage ​

  • Som 2. nyhed på forsiden af Designbase.dk ​
  • Fremhævet i to nyhedsbreve som 2. nyhed​
  • Fremhævet under relevant kategori ​
  • Anbefalet og fremhævet i redaktionelle artikler fra Designbase.dk-redaktionen.​
    Læs mere under annoncering

Kontakt os for at høre mere om indholdsproduktion

Annoncørindhold, native advertising eller content marketing er en effektiv måde at skabe værdi for nye og eksisterende kunder