Beskyttelse af personlige oplysninger og Cokkies

Når du opretter adgang til vores websted og anvender vores tjenester eller tilmelder dig vores nyhedsbreve, anerkender du, at du har læst og forstået denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger og den indsamling og opbevaring af oplysninger og håndteringsproces, som er beskrevet heri.

Opdateret 27.07.2021

Denne Platform og Portal er en del af Horisont Gruppen a/s (CVR: 87751619. Horisont Gruppen a/s (”vi”, ”os”, ”vores”) ønsker at skabe absolut tryghed for dig, når du bruger vores digitale tjenester og produkter.
Vi har en klar virksomhedspolitik om, at dine personoplysninger bruges ansvarsfuldt med respekt for dit privatliv og til den enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning, herunder Databeskyttelsesloven og Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 (”Databeskyttelseslovgivningen”).

Horisont Gruppen a/s udgiver og står bag flg. platforme som er dækket af denne Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookiepolitik:

  • CSR.dk
  • Designbase.dk
  • Designbase.se
  • Designbase.no
  • Installator.dk
  • SCM.dk

Når du opretter adgang til vores websted/platforme og anvender vores tjenester eller tilmelder dig vores nyhedsbreve, anerkender du, at du har læst og forstået denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger og den indsamling og opbevaring af oplysninger og håndteringsproces, som er beskrevet heri.

Oversigt
Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver detaljeret vores politik og procedurer i forhold til indhentning, brug og videregivelse af dine personoplysninger.
Vi forstår, at det kræver stor tillid fra din side at udlevere oplysninger online. Vi tager denne tillid meget alvorligt og prioriterer at sikre beskyttelsen og fortroligheden af de personoplysninger, som du giver os, når du besøger vores websites eller bruger vores tjenester på tværs af platforme.

1. Kontaktoplysninger
2. Indsamling af dine personoplysninger
3. Anvendelse af dine personoplysninger
4. Overførsel af dine personoplysninger til tredjeparter
5. Overførsel af dine personoplysninger uden for EU/EØS
6. Retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger
7. Beskyttelse og opbevaring af dine personoplysninger
8. Cookies
9. Dine rettigheder
10. Ændringer til denne persondatapolitik
11. Mere om cookies

1. Kontaktoplysninger
Vi er dataansvarlige i relation til den indsamling og behandling af personoplysninger, der finder sted når du bruger vores digitale tjenester. Har du spørgsmål så kontakt venligst:

Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44
2300 København S
E-mail: Info @ horisontgruppen.dk
Telefon: +45 5350 6060

2. Indsamling af dine personoplysninger
Vi indsamler en række oplysninger om dig og din brug af vores digitale tjenester til de formål, som fremgår af afsnit 3 nedenfor.

De oplysninger, vi indsamler, kan inddeles i to kategorier:

  • a. oplysninger, som du aktivt giver til os, herunder når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, opretter en profil, deltager i en konkurrence, tegner et abonnement, køber produkter/services eller kommunikerer med os,
  • b. oplysninger, som automatisk indsamles ved brug af vores digitale tjenester herunder IP-adresser, information om browsertype og hvilke sider du har besøgt (typisk via cookies).

3. Anvendelse af dine personoplysninger
Vi anvender alene dine personoplysninger til følgende formål:

a. for at kunne levere de ønskede tjenester eller produkter, eksempelvis abonnementsprodukter
b. for at kunne kommunikere med dig, eksempelvis i relation til ændringer i vores vilkår og i tilfælde hvor du kontakter vores kundeservice med spørgsmål til vores produkter eller tjenester,
c. for at hjælpe os med bedre at forstå, hvordan vores digitale tjenester bliver anvendt samt for at kunne forbedre og udvikle disse, herunder til statistiske formål, samt for at teste nye systemer og processer,
d. for at sikre driften af vores digitale tjenester, herunder vores hjemmesider,
e. for at sende dig nyheder, særlige tilbud og anden markedsføring via e-mail, telefon og/eller tekstbeskeder, men kun i det omfang du har samtykket til at modtage markedsføring,
f. for at målrette bannerannoncering på vores digitale tjenester med henblik på, at gøre de viste bannerannoncer mere relevante for dig, samt for at kunne dokumentere værdien af annonceindrykninger på vores digitale tjenester,
g. for at forebygge, opdage og undersøge svig eller anden ulovlig aktivitet, og
h. for at overholde vores juridiske forpligtelser og kunne dokumentere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder.

I relation til punkterne a./d. (drift), c. (analyse) og e./f. (annoncering) anvender vi cookies. Du kan læse nærmere om vores brug af cookies i afsnit 8 nedenfor.

I relation til e. (annoncering) anvender vi foruden cookies. de oplysninger som du afgiver til os i forbindelse med, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter en profil, herunder demografiske oplysninger, med henblik på at gøre indholdet af vores annoncering mere relevant.

4. Overførsel af dine personoplysninger til tredjeparter

Vi kan overføre dine personoplysninger til de kategorier af tredjeparter, som fremgår nedenfor:

a. serviceudbydere, der assisterer med vores virksomhedsaktiviteter, herunder hostingudbydere, udbydere af software og analyseværktøjer mv.,
b. tredjeparter, der leverer produkter eller services i tilknytning til events som vi afholder
c. offentlige myndigheder, men kun i det omfang det er påkrævet i henhold til lov, retskendelse, eller hvis det er nødvendigt for at dokumentere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder,
d. vores koncernforbundne selskaber
e. vores rådgivere, herunder revisionsfirmaer og advokatkontorer, og
f. andre tredjeparter hvis du samtykker hertil eller i forbindelse med en fusion, spaltning eller et salg, som involverer samtlige eller dele af vores virksomhed eller aktiver.

5. Overførsel af dine personoplysninger uden for EU/EØS

Nogle af de tredjeparter, som vi overfører personoplysningerne til, kan være placeret uden for EU/EØS.

Når vi overfører dine personoplysninger til lande udenfor EU/EØS, som ikke har et tilstrækkelige databeskyttelsesniveau i henhold til Databeskyttelseslovgivningen, vil vi altid sikre, at de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af dine personoplysninger er på plads. Overførsler vil alene ske på basis af Europa-Kommissionens standardkontrakter eller ’EU-US Privacy Shield’-certificering (kun relevant i forhold til USA). Såfremt du ønsker yderligere information om, hvordan dine personoplysninger beskyttes, er du velkommen til at kontakte os ved brug af kontaktoplysningerne i afsnit 1.

6. Retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger
Vi vil behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik, fordi det er nødvendigt for:

a. at indgå eller opfylde en kontrakt med dig, herunder for at give dig de tjenesteydelser og den service, som du har bedt om samt for at håndtere dine betalinger,
b. at overholde vores juridiske forpligtelser, herunder i forbindelse med regnskabsaflæggelse og bogføring,
c. at fremme vores legitime interesse, herunder for så vidt angår drift og udvikling af vores digitale tjenester, markedsføring (eksempelvis udsendelse af nyhedsbreve), øvrig kommunikation med dig (eksempelvis for at svare på forespørgsler), samt for at forebygge, opdage og undersøge svig eller anden ulovlig aktivitet.

Vi vil også behandle dine personoplysninger, når du har givet samtykke hertil, eksempelvis for at kommunikere med dig i relation til særlige tilbud, konkurrencer, nyheder om vores tjenester og produkter, eller anden markedsføring (tilpasset den enkelte bruger) på vegne af os eller vores tredjeparter.

7. Beskyttelse og opbevaring af dine personoplysninger
Vi tager din sikkerhed alvorligt og vil altid sikre, at de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er implementeret for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret eller ulovlig behandling samt undergang, tab, ændring, misbrug eller offentliggørelse. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om de personoplysninger vi behandler håndteres forsvarligt og i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.
Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "senest opdateret" øverst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.


De personoplysninger, som vi indsamler om dig, vil blive opbevaret i overensstemmelse med listen nedenfor, medmindre længere opbevaring er påkrævet ved lov:

1. Personoplysninger modtaget med henblik på indgåelse og opfyldelse af en aftale med dig, herunder i forbindelse med at du opretter en profil på vores hjemmeside eller tegner et medlemskab/abonnement.
a. Indtil dit samtykke tilbagekaldes. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog så længe opbevaring er påkrævet ved lov (eksempelvis for at overholde kravene i bogføringsloven).
2. Personoplysninger modtaget med henblik på udsendelse af nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale.
a. Indtil dit samtykke tilbagekaldes. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog så længe opbevaring er påkrævet ved lov (eksempelvis for at overholde kravene i bogføringsloven).
3. Personoplysninger modtaget i forbindelse med anden korrespondance så som serviceforespørgsler mv.
a. Indtil din henvendelse er færdigbehandlet, og der ikke er grund til at tro, at der vil være behov for yderligere korrespondance.
4. Personoplysninger indsamlet ved brug af cookies – eksempelvis via Google Analytics
a. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog så længe opbevaring er påkrævet ved lov (eksempelvis for at overholde kravene i bogføringsloven).

Oplysninger fra andre kilder og samarbejdspartnere: Vi har integreret vores site til LinkedIn for at kunne tilbyde en professionel, effektiv og fyldestgørende personprofil, her henter vi både den e-mail som er indtastet på LinkedIn, dit navn, dit resumé, nuværende job samt billede

8. Cookies

Førstepart-cookies
En cookie kan indeholde tekst, tal eller fx en dato og er basalt set en tekstfil, der lagres på din computer, tablet eller telefon. Det er ikke et program og kan ikke indeholde virus. Eftersom en cookie befinder sig hos dig, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Det gør du inde i dine browserindstillinger.

Vi bruger cookies til statistik og analyse og basal site-funktionalitet, der hjælper os med at gøre vores produkter bedre gennem brugerindsigt. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger en hjemmeside, hvilke og hvor mange sektioner, artikler og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. Med din tilladelse bruger vi endvidere den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig. Ydermere bruger vi informationerne I generel form til at dokumentere og klarlægge værdien af annonceindrykninger over for vores annoncører.

Ved almindelig brug af Horisont Gruppens hjemmesider, hvor man ikke bruger formularer til direkte indtastning af f.eks. navn og adresse, bruger hjemmesiderne alene cookies. Afgiver du yderligere oplysninger, f.eks. i forbindelse med oprettelse af profil og Log-ind, vil der ske en samkørsel der gør Horisont Gruppen i stand til at gøre din adfærd personhenførbar. Denne samkørsel kan alene laves af Horisont Gruppen, og ikke vores partnere.

Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af Horisont Gruppen.

Tredjepart Cookies
Horisont Gruppen har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies - såkaldte tredjeparts-cookies. Det kan være vores annoncører, mediebureauer, annoncenetværk og andre tjenester (fx Facebook), som sætter disse cookies.

Formålet med tredjepart-cookies er at sikre levering af målrettede online-annoncer og sikre funktionaliteten af de tjenester vores sites tilbyder. Ved spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende sættes der cookies med det formål at registrere din besvarelse og dermed undgå at du får samme spørgeskema igen.

Informationerne, der indhentes via cookies, lagres i vores systemer – internt eller hos partnere. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere, der dermed er medforpligtigede til beskyttelsen af persondata. Vi overleverer/udveksler ikke data med aktører, vi ikke har EU-gyldige databehandleraftaler med.

9. Dine rettigheder
Du har efter Databeskyttelseslovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger:

a. Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
b. Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
c. Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
d. Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
e. Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
f. Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
g. Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har til enhver tid ret til at trække et eventuelt samtykke tilbage, som danner grundlag for behandling af dine personoplysninger. I visse tilfælde vil en tilbagekaldelse kræve, at du selv aktivt nedlægger dit Log-ind og sletter eventuelle cookies i din browser.

Du har også ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte os via abo@horisontgruppen.dk eller kontaktoplysningerne i afsnit 1. Hvis du ønsker at ændre dine kontaktoplysninger, kan du gøre det ved at følge linket "Opdatér dine data" i bunden af de daglige/ugentlige nyhedsbreve du modtager fra os.

10. Ændringer til denne persondatapolitik
Denne persondatapolitik vil løbende blive opdateret på vores hjemmeside.

11. Mere om cookies

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44
2300 København S
CVR: 87751619
Tlf.:+45 53506060

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Sådan blokerer eller sletter du dine cookies
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med Android styresystem
Telefoner med Windows 7
Husk: Hvis du anvender flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Selve cookiedeklarationen er leveret af Cookie Information og hvis du har nogen spørgsmål til den, så skriv til info@cookieinformation.com.

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 27.07.2021

Nødvendige (0)
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.

Funktionelle (0)
Vi indsamler oplysninger om dine foretrukne indstillinger og valg på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise dig den version af hjemmesiden, der passer til dine præferencer. Oplysningerne bliver brugt til at afgøre, hvilken region og sprog du foretrækker, til at vise videoer og andre visuelle elementer på hjemmesiden.

Statistiske (0)
Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer med hjemmesiden, herunder hvor ofte du besøger siden, og hvilke sider du kigger på. Det gør vi for at kunne optimere design, brugervenlighed og styrke effektiviteten af hjemmesiden. Derudover bruger vi oplysningerne til mhp. at give dig personaliseret indhold og udarbejde markedsanalyser.

Marketing (0)
Vi indsamler oplysninger om dine interesser, herunder hvilke sider og annoncer du klikker på, hvilke produkter eller ydelser du viser interesse for, eller køber, på denne og andre hjemmesider. Det gør vi for at kunne vise dig annoncer, der er relevante for dig og dine interesser. For at kunne vise dig målrettede annoncer på denne og andre hjemmesider, samarbejder vi med andre virksomheder, som vi deler oplysninger med. Det kan du læse mere om ovenover.

U-klassificerede (0)
U-klassificerede cookies er vi i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.